“Udo is flexibel in de planning, ze weten overal een mouw aan te passen”

Terug

Kevin Roovers
Planner
Zwaluwe Bouw- en Aannemingsbedrijf

Zwaluwe Bouw- en Aannemingsbedrijf verzorgt nieuwbouw en renovatie van woningen en regelt het onderhoud voor verschillende woningcorporaties. Kevin Roovers werkt hier als planner op de afdeling dagelijks onderhoud voor woningcorporaties. Hij vertelt over de samenwerking van Zwaluwe en Udo Dakbedekkingen: “Udo levert goed werk af.”

Onderhoud van platte daken

Kevin: “Wij schakelen Udo in voor het onderhoud aan de platte daken bij woningcorporaties. Dat zijn meestal werkzaamheden zoals reparaties uitvoeren, lekkages oplossen of nieuwe dakbedekking maken voor dakkapellen. Udo komt meestal snel met een goede oplossing.”

Meedenken

“De adviezen bij Udo beschouw ik als voldoende tot goed. Het verschilt per woningcorporatie of er een bitumen of EPDM-dak op gebouwen ligt. Bij nieuwe daken kijken we in overleg met Udo en de woningcorporatie welk type dak het beste past op een gebouw. Daarbij denkt Udo mee over de ondergrond en wat voor type dak het langst goed blijft.”

Flexibel in planning

“Udo is voor ons flexibel in de planning. Meestal heb ik direct contact met Harold. Hij weet overal wel een mouw aan te passen. Als ik lekkages meld, merk ik soms dat het druk is bij Udo. Dat is logisch, want als ik meerdere lekkages heb, hebben anderen dat vaak ook. Toch worden problemen altijd binnen een acceptabele tijd opgelost.”

Aanrader

“Met de dakdekkers heb ik niet veel contact, maar op de momenten dat ik ze zie, vind ik ze heel netjes. Ik beveel Udo altijd aan aan anderen die op zoek zijn naar een goede dakdekker. Als het nodig is mogen ze bij mij privé werkzaamheden verrichten.”