“Onze korte communicatielijnen met Udo werken heel prettig”

Terug

Peter Heesters
Directeur
Bouwbedrijf Heesters

Bouwbedrijf Heesters is een algemeen uitvoerend bouwbedrijf dat woningen en bedrijfspanden bouwt. Directeur Peter Heesters werkt al meer dan 25 jaar samen met Udo voor het maken en renoveren van dakbedekkingen voor platte daken: “Udo geeft goede en duidelijke adviezen.”

Goede kwaliteit

Peter: “Wij schakelen Udo in bij nieuwbouw- en renovatieprojecten waar platte daken nodig zijn. Ook onderhoud aan bitumineuze en kunststofdakbedekkingen laten we uitvoeren door Udo. We werken al heel wat jaren samen. Dat komt vooral door de kwaliteit die Udo levert. Maar ook de korte communicatielijnen die we met ze hebben, werken prettig.”

Expertise Udo

“De adviezen van Udo zijn goed en duidelijk. Soms is er vanuit het bestek gekozen voor een bepaalde manier van opbouwen van het dak. Udo kijkt daar kritisch naar en geeft aanvullende adviezen om tot een beter eindresultaat te komen. Dit komt met name voor bij toepassing van zonnepanelen. Sommige dakbedekkingen lenen zich daar beter voor. Dankzij dit soort aanbevelingen, neemt de levensduur van het dak toe.”

Duidelijke communicatie

“Voor ons loopt de communicatie met Udo soepel. Als er een probleem is, communiceren ze wat ze gaan doen om het op te lossen. Achteraf hoor je wat er precies is uitgevoerd en hoe het probleem is verholpen. Heel duidelijk.”