“Een hoog serviceniveau en eerlijke prijzen zijn belangrijk”

Terug

René van Diessen
Facilitair manager
Banketbakkerij Merba

Banketbakkerij Merba uit Oosterhout maakt al sinds 1920 koekjes. In totaal beslaat de fabriek een oppervlakte van zo’n 50.000 m2. René van Diessen is als facilitair manager bij Merba verantwoordelijk voor het onderhoud van alle gebouwen. Hij werkt samen met Udo Dakbedekkingen voor het onderhoud van de platte daken: “Ik doe graag zaken met vaste partners.”

Nieuwbouw, renovatie en onderhoud

René: “Een aantal jaar geleden zochten we een nieuwe partij voor een grote klus: het maken van een geïsoleerd dak voor 2 nieuwe hallen met een oppervlakte van bijna 8000 m2. We ontvingen offertes van verschillende partijen. Uiteindelijk kozen we voor Udo om de daken te laten maken. Inmiddels is Udo ook onze vaste partner voor renovatie en onderhoud van platte daken.”

Duurzaamheid en kwaliteit

“Ik stel twee eisen aan partijen waar ik zaken mee doe: een hoog serviceniveau en eerlijke prijzen. Dat betekent bijvoorbeeld dat iemand zijn afspraken nakomt. Verder letten wij qua dakbedekking vooral op duurzaamheid en kwaliteit. Zolang die factoren goed zitten, blijven we samenwerken.”

Communicatie met Udo

“Ik heb regelmatig contact met de dakdekkers van Udo. Ieder van hen heeft zijn eigen kwaliteiten. De een is communicatief sterk, de ander werkt vooral snel en weer een ander ziet er bijvoorbeeld netjes en verzorgd uit. Ook het contact met de mensen op kantoor verloopt goed.”