“Udo en Van Agtmaal hebben al bij veel grote projecten samengewerkt”

Terug

Eric van Tongeren
Hoofd Inkoop
aannemersbedrijf Van Agtmaal

Aannemersbedrijf Van Agtmaal uit Oudenbosch is een zelf ontwikkelende aannemer en werkt al sinds 1933 in de woning- en utiliteitsbouw. Hoofd Inkoop Eric van Tongeren is binnen Van Agtmaal verantwoordelijk voor inkoop en uitbesteding. Hij werkt al ruim 25 jaar samen met Udo Dakbedekkingen: “Samen hebben we een flinke referentielijst op onze naam staan.”

Betrouwbare ketenpartner

Eric: “De relatie tussen Udo en Van Agtmaal gaat al vele jaren terug. In die tijd heb ik Udo leren kennen als een betrouwbare ketenpartner. Ze kijken zowel prijstechnisch als uitvoeringstechnisch met ons mee. Daarbij kan het gaan om bitumineuze of kunststofdakbedekking, of bijvoorbeeld een sedumdak.”

Grote en kleine projecten

“Udo heeft meegewerkt aan verschillende projecten van Van Agtmaal. Een paar recente voorbeelden zijn de bouw van het verzorgingshuis Mauritshof in Klundert, het monumentale Pakhuismeesteren in Rotterdam en de nieuwbouw van een paar honderd woningen in Zevenbergen bij het project Bosselaar Zuid. Maar denk ook aan kleinere woningbouwprojecten in onder andere Etten-Leur en Kruiningen.”

No-nonsense

“Ik ervaar de adviezen van Udo als goed. Udo adviseert ons bijvoorbeeld over het afschot bij platte daken, dakrandhoogtes en dakranddetails. Die tips van een ervaren dakdekker heb je nodig om in het ontwerp mee te nemen. Ook onderhoudsvragen lossen ze adequaat op. Daarnaast loopt de communicatie soepel en is Udo no-nonsense in de omgang. Een samenwerking die ons goed bevalt.”