Dit doen we

Een nieuw dak maken, je oude dak renoveren, lekkages oplossen en onderhoud uitvoeren: Udo doet het allemaal. Als je een expert zoekt in bitumineuze en kunststofdaken, dan zit je bij ons goed. Maar je krijgt bij ons meer dan alleen een goed dak.

Je krijgt advies over het dak dat het beste bij je wensen aansluit. En de zekerheid dat onze mensen netjes en veilig werken. Zo ben jij verzekerd van een dak dat aan je wensen voldoet en jarenlang goed blijft.

Advies van ervaren experts

Bij nieuwbouw of renovatie bekijken we eerst samen wat je wensen zijn voor het dak. Het kan gebeuren dat bepaalde eisen in een bestek niet de beste opties zijn. Dan ontvang je hier een vrijblijvend advies over. Ook bij renovatie van een bestaand dak, krijg je altijd een advies op maat. Daarbij denkt Udo mee over het toepassen van de nieuwste technieken.

Plaatsen van bitumineuze en kunststofdaken

Udo is expert in het maken van platte daken van bitumen en kunststof. Bij zowel nieuwbouw als renovatie gebruiken wij producten van hoge kwaliteit. Zo is Udo erkend verwerker van Wédéflex, Resitrix, Sika en Triflex.

Onderhoud

Elk dak heeft onderhoud nodig. Maar hoe vaak dat nodig is, hangt bijvoorbeeld af van hoe hoog of laag het dak is en of het pand in een bosrijke omgeving staat. Zodra je nieuwe dak af is, denken wij mee over het onderhoud. Meestal is dit één keer per jaar nodig. Soms vaker, soms minder vaak. Je kunt rekenen op ons advies.

Udo Dakbedekkingen maakt gebruik van de Wédéscan. Hiermee meten we de conditie van het dak en stellen we een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) op volgens de wettelijke norm NEN 2767.

Lekkage oplossen

Heb je een lekkage en stroomt het water door het dak? Dan komen we snel naar je toe om het op te lossen. Voer alle gegevens in via de site en geef de ernst van de lekkage aan . Wij nemen dan snel contact met je op. Ook voor kleinere lekkages kun je rekenen op onze snelheid. Binnen 48 uur is je dak weer lekvrij.

Energiedaken

Zonnepanelen, een groen dak of daken die zonnewarmte overdragen aan de warmtepomp: er is veel mogelijk om je dak energiepositief te maken. Udo denkt met je mee over de mogelijkheden en maakt de juiste basis voor een duurzaam energiedak.

Speciale daken

Een dak hoeft geen loze ruimte te zijn. Zeker in de stad is het slim om een plat dak optimaal te benutten. Bijvoorbeeld als parkeerdek bovenop een groot bedrijfspand. Of als daktuin op je appartementencomplex. Ook voor deze speciale daken, kun je terecht bij Udo Dakbedekkingen.

Opdrachtgevers

Udo werkt voor bedrijven en particulieren binnen en buiten Nederland. Denk aan:

  • Bouwbedrijven
  • Internationale bedrijven
  • Overheden (gemeenten, ministeries, etc.)
  • Particulieren
  • Vastgoedbeheerders
  • VvE’s
  • Woningbouwcorporaties
  • Zorginstellingen

Bekijk hier wat klanten zeggen

Weten wat Udo voor jouw organisatie kan betekenen?